Monday, October 8, 2012

kota gelanggi #1

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
suka sangat2 aktiviti luar kawasan, tapi yang tak bestnya ongkos mesti mau ada juga maaaa
.
bila ada kursus cenggini, sah2 la tak mau dilepaskan, harusss la mau ikutan, (freee beb! woohaaa!) *teruja
.
.
 . 
team building @ kota gelanggi, jerantut pahang
.
01102012  
sebelum pi, bergambor le dulu
.
respect pda abg haji, walaupon dah tahu aktiviti agak mencabar, tetap pergi juga..syabas beteh!
.
.
 yup! kitorang menginap di Felda Residence Tekam, Pahang
.
sayap kanan bangunan tu, tempat kitorang lunchy2, breakfast & dinner, sangat cantik pemandangan
.
cicak pon banyak sepanjang laluan ke bilik, tak pasal2 jadi model gambar, huhuuhu
.
.
 banyak sangat bunga2an yang jarang aku nampak ada kat sini
gambor kat atas tu antaranya la, orkid-morning glory-orkid dan orkid, heheheee (itu je yg aku tahu ponnn)
.
.
.
.
aktiviti pertama, setibanya di Felda Residence
.
buat rakit guna tong & paip pvc diikat m'gunakan tali rafia
.
tak berapa teruja (ecehhhh!) sebab sebelum ni dah terlebih teruja, 
pernah buat rakit cenggini jugak, yang bezanya cuma dulu guna tong,kayu dengan tali (yang main tarik tali tuuu)
.
.
 rakit race!
.
anak panah kuning tu menunjukkan rakit team aku,paling hujung
.
tengah excited, kayuh laju2 tak gerak, kayuh laju2 tak gerak!!
.
sekali tersekat daaaa~
.
tersekat dengan kayu ke, batu ke tak tahu laaa, huhuuuhu
.
alih2 ketinggalan la kitorang (sayup je kat belakang nunn~)
.
dah jauh kena tinggal, kayuh pelan2 je la sambil tengok scenery yang indah...teheheheh! 
.
bila dah sampai, terasa macam pemenang pulak, tak ada sesiapa dah pon kat pelabuhan, cuma kitorang aje..=p
.
.
piala pusingan--->daun keris
cantek wooooo! pandai fasi buat
.
.
.



8 di lubuk hati kamu:

HeNRieTTa JoSe said... Reply To This Comment

sronoknye...rietta suka xtvt cam gini....

merahitujambu said... Reply To This Comment

bestnyaa ada aktiviti cmtu

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

cantikkkk....

cik marikh said... Reply To This Comment

rietta : mmng seghonok~...
mij : best2! bukan senang nk dpt tu, huuuhuu
arjuna : cicak tu kan, kan..mekasih....

man said... Reply To This Comment

behnya..huhuu

cik marikh said... Reply To This Comment

man: meme beh!!

Telor Power said... Reply To This Comment

aku suka cabaran ni

cik marikh said... Reply To This Comment

tp : yessss! aku pon..

Post a Comment

dlm hati korang?