Tuesday, May 8, 2012

sekali lagi

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
bukan cerita filem sekali lagi tu tau
.
ini kejadian yang berlaku 'lupa nak mandikan' setahun yang sudah,
.
lagi teruk kot, adeiii
.
gara2 sebelum cuti lupa nak mandikan 'peace lily' (ecehhh, tau nama dahh)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mengikut info, kalau peace lily ni tak cukup ayaq, gitu la jadinya, layu tak bermaya
.
kalau terlebih kena matahri, daunnya akan jadi kekuningan
.
.
.
apa pun, hope lily keamanan aku ni, segar bugar kembali
.
dari tadi dok terteleng teleng kepala nengok kot la dah kembali segar bugar
.
.
tak punnnn lagi, wuuuuwuuu
.
.
.
.
.
.
.
p/s : perasan tak semalam 15 jamadilakhir, bulan penuh...subhanAllah, cantik sangat


8 di lubuk hati kamu:

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

kesian dia... tuan dia tak jaga betul2... dah tinggal nyawa2 ikan je tu huhuhuh... sibuk sgt kot... depan mata jeee boleh jadi mcm nie... klu orang tak tahu la mcm mana gamaknye laaaa huahuauha... ttttteeeetttt

atuk said... Reply To This Comment

Assalamualaikum Cik Marikh

layu di depan mata...he he

ps: bulan

cik marikh said... Reply To This Comment

arjuna : hhuuhuu, tak sengaja laa.. cuti, mne la ada depan mata...kalo orang, dah merangkak2 kottt, cari ayaq..kehkekeke =p

atuk : waalaikumsalam atuk, mana ade layu depan mata, layu dibelakang mata lahh..huhuuhu..

Titisan Hujan said... Reply To This Comment

lau TH mesti dh rs susah hati.tertunggu2 la bila nk segar balik pokoknye

Uncle Jonni said... Reply To This Comment

tak larat dah pokok tu.... tunduk je... kehjkekehkehkeh

sue perbs.. said... Reply To This Comment

kesian kesian kesian.. hehe

Telor Power said... Reply To This Comment

kesian.....

lain kasi pesan kt jiran2 tolong berikn ayaq pd dia

cik marikh said... Reply To This Comment

TH : memang t'tunggu2, terteleng2 kepala dok nengok lily aman, bila la nk segornya...huhuu

pacik jonni : spesis padi gamaknya, dh berisi tunduk..huhuu, nmpak benor autanya..=p

sue : sangattt kesiannn...=/

telor power : deme2 tolong tengok+tolong bagitau pokok dah layuuu je...adeiii.

Post a Comment

dlm hati korang?