Wednesday, June 8, 2011

bersama kamu semua...*hug

Bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.
.
.
.
 ada majlis kahwin
.
.
kat perak
.
.
1 keluarga pergi,
.
.
alang2 nak turun perak, apa lagi rancang cuti2 malaysia laaa
.
.
dari b.b.b (hometown) ---> sitiawan (kenduri)--->lumut (jeti) --->
pangkor (kuak lentang)
.
--->gelung pepuyu (rumah ayahnyah & cik tun sepupu mak) --->
cameron (dah terlambat)---> b.b.b (hometown)
.
.
kota belanda kat pangkor, ramai kannn, penuh 1 feri tau..
 .
.
kalau sesiapa pi pangkor, mata tu buka luas2 sikit
.
.
bukan nak suruh tengok benda lain
.
.
tengok dan cuba cari piring astro diletakkan kat atas batu
.
.
.
teruja, sampai tak tersnap plak gambar =/
.
.
 nota drumstick :
aku ingat nak buat salasiah family la, lagi2 belah ayah aku..tak berapa nak kenal..
.
mak aku kabor, dulu2 mana ada ongkos nak bawak siblings aku yang reramai ni balik kampung
.
mula2 masa ada anak 1-2 orang je bawak
.
wayong? ayahnyah? arwah makchor? wande? 
kichu daud? wak man? cik iji?
.
.
hmmmmm =(
.
.
.
.masa aku tengah drive
.
.
jari dok tunjuk2 kat luar tingkap
.
."wooo~ cantiknya! waaaa, yang tuuu!"
.
"sayangnya, dibiorkan camtu"
.
.
tau kenapa?
.
.sebab yang dibawah tu la
.
.
rumah warna coklat tu
.
adik aku kot, yang gigih tangkap gambar nih, suka2..tapi bluur+ jauhnya
.
.aku suka rumah tradisonal
.
.sampaikan berangan nak buat thesis rumah traditional
.
.herkk! degree pon tak lepas lagi la.
.
.
.
gagagaga
.
.


" YOU DONT CHOOSE YOUR FAMILY, THEY ARE ALLAH GIVE TO YOU "

2 di lubuk hati kamu:

Cik Cempaka said... Reply To This Comment

syioknyer gie kenduri + bercuti ramai-ramai

miz marikh said... Reply To This Comment

heheee...syok2!

Post a Comment

dlm hati korang?