Friday, October 12, 2012

kota gelanggi #3

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
lanjutan dari kota gelanggi #2
.
0310212
.
hari ketiga di residence Tekam
.
.
musang terbang, woooosh~~~ heheeeehe
.
bermacam gaya kami terbang ( tengok kaki ler =p ) dan yang cara betul yang berbaju merah
.
tak berap tinggi, lebih kurang macam rumah 3 tingkat
.
dah pernah buat musang terbang, tapi yang ini first time rentang ayaq kolam kat bawah
.
 *member aku yg b'baju biru tu, dari belakang nampak macam inchek bulan itam laaa, huuuhu (pangggg! kasi sedor ckit)
.
.
.
ye, banyak sangat2 nyamuk kat kawasan 'musang2 terbang'
.
so, fasi kami dok bakaq tempat telor ayam tu, kasi keluar asap sikit ( 1st time tengok, hiiihiiii )
.
aihhhhh~ ade lagi gambaq ala2 inchek bulan itam ( *panggggg! )
.
.
.
last aktiviti di residence tekam
.
berkayak! saya berada di belakang kawan saya yang bertopi itu (=.=)"
.
.
ada juga disediakan sampan, tapi agak tak balance ler, nak kayuh pon susah ( eh,eh! padahal dok relax je, hiihiii )
.
.
.
first time makan cermai belanda, sedap oooo tapi agak masam sikit
.
macam2 lagi bunga yang aku jumpa kat situ yang tak pernah dilihat oleh aku, uhuuuhuu
.
ambik jugak pokok kiambang (gambaq last) untuk aku bawak kat office, 
bunga dia cantik sangat2 ( ada 3 warna bunga )
.
.
.
habis suda.

 

9 di lubuk hati kamu:

HeNRieTTa JoSe said... Reply To This Comment

Bestnye....rietta xpnah tgk lg cermai cmtu...yg kuning biasa lew....

Psss....hehehe...masa mkn tu pown rietta rasa cm mkn lauk jew...

cik marikh said... Reply To This Comment

rietta jose : heheeehe, aduiyaiii..makan nasi berlaukkan cermai ka? =p

MystoryPic said... Reply To This Comment

salam perkenalan ....
saya terjah cik marikh punya blog hokey

Uncle Jonni said... Reply To This Comment

owh kecur bila sebut pasal cermai... terasa sudah... huhuhuhu...


cik marikh said... Reply To This Comment

msp : salam perkenalan..blog tak pe, jgn terjah saya sudah, (ala2 melodi gitu~~) huuuhuu

uncle jonni : owhhh, shedapp2..tp dpt mkn 5 biji je..

merahitujambu said... Reply To This Comment

cantik cermai tu..lama x mkn..serius x penah tgok cermai merah

cik marikh said... Reply To This Comment

mij : susah nak jumpa gamaknya, ni pon 1st time try, cermai merah/cermai belanda... =O

Telor Power said... Reply To This Comment

bestnya......lain kali ada xtvt gini bagitau la sis

cik marikh said... Reply To This Comment

t.power : in sya Allah...tapi bro, ni kursus kat pejabat la... heheehee.

Post a Comment

dlm hati korang?