Friday, April 20, 2012

dalam kegelapan

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
sstresss!
hahaha! ala2 gary kat running man gituuu..
.
.
 . 
hari ini hari jumaat
.
.
.
"siapa tutup lampu ni, wehhh....
tau la sekarang time rehat!, 
aku nak buat kerja lagi ni wehhh..."
"apa korang ingat setiap jumaat semua orang perempuan pi sogo ke? woooooiii!"
.
.
.
p/s : menu for lunch today : rempeyek + ayaq paip pantry yang dah ditapis
.
perghhh! rempeyek macam nila baguih, kacang tumbuh merata,penuhhhh.
(gambaq tak de, h/phone canggih sangat)
.
.
.
 

really?? hahahaa!
.
.

8 di lubuk hati kamu:

atuk said... Reply To This Comment

Assalamualaikum Cik Marikh

saya pun suka rempeyek..tambah2 yg banyak kacang

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

Assalammualaikum Cik Marikh

Saya pun suka rempeyek..tambah2 yg banyak ikan bilis :p

Uncle Jonni said... Reply To This Comment

saya pun suka rempeyek.. tambah2 yg banyak kacang dan ikan bilis...


kehkehkeh....

cik marikh said... Reply To This Comment

waalaikumsalam atuk, en.arjun, uncle jonni pon ade, woaahhh...=D

insyaAllah, jempot la dtng ghumah,
rempeyek kacang banyaak ade,
rempeyek ikan bilis banyak pon ade,
nak yg campoq kacang n ikan bilis pon ade....
meh,meh,mehhh...
heheheee...=p

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

huahuahuhaa.... semua nie mengatai jaaaa.. erk.. :p

cik marikh said... Reply To This Comment

mcm iklan rempeyek ja,hahahaa! =D

=.="

sudipVSsenduk said... Reply To This Comment

kalau ada rempeyek yg kosong je lagi akak suka... letak ketumbar lebih pun tak pe...

cik marikh said... Reply To This Comment

@sudipVSsenduk : alamak kak! itu dah jadi rempeyek ketumbar tuuu, heheheuuu. =p

Post a Comment

dlm hati korang?