Wednesday, April 25, 2012

contest doodle glider

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
jenjalan kat merah itu jambu
.
ade contest woooo (lukih2 doodle)
doodle2 dia, cute2 gituu (siyesss, tak caya tengok laaa)
.
.
aku pon nak la mencobanya walaupon tangan ni pengko
.
idea tu ade, tapi bila nak disalurkan ke jejari mulus, stuck kat siku
.
.
hasilnya jadi cam kat bawah ni la
.
huhuuuuu
.
.
.
 helllllo~ my name is momo
.
.
p/s : lagu kat radio suruh stop
"sudah cukup cukup sudahhhhhh, cukup sampai disini sajaaaa~" <----lagu ape ni weh?
.
.
.
 

7 di lubuk hati kamu:

merahitujambu said... Reply To This Comment

x sangka pandai lukis glider..terima kasih join..=)

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

hehehe... arjuna pun nak masuk laaa.. biar cik marikh kalah huahuahuah.... :p

Uncle Jonni said... Reply To This Comment

gud luck.... huuhuhu

cik marikh said... Reply To This Comment

MIJ: foooooh~ nasib awak nmpak menatang kt atas tu rope glider...kot la nampak cam tikus mondok, sah2 fail...huhuuu

arjuna: eleehhh, join lerr...kalah pon tak kisah..sila2..=p

pacik jonni: mekasih pacik jonnniiii...=D

Mizzs Ninie said... Reply To This Comment

Jom Join Contest Mendoodle saya
-> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

hahahah.... tak nak laaa x reti lukis2 :p

cik marikh said... Reply To This Comment

ye le tuu, tak pandai lukiss... tak caya rrr.

Post a Comment

dlm hati korang?