Monday, July 4, 2011

lepas sudah, 2 minggu

Bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.
.
.
alhamdulillah
.
lepas suda
.
kat muka buku aku tu, banyak bebenor gambar yang di tag nyer
.
=.="
.
haaa, kat sini, aku kongsikan view yang aku snap
.
pakai phone je pon
.
kamera tak ada, huuuhu
.
.
kompleks rakan muda, perak
.
cuma gambar kat bawah ni ja, pakai kamera member
.
pakai phone, nampak cam lampu ja
.
.
 malam 15 rejab-subhanAllah
.
.
dok teringat lagu talking to the moon la pulak, adehhh
.
.
petang, waktu riadah...
.
wall climbing pon hade woooo
.
.
riadah petang juga, tapi hari lain-lain
.
budak atas tu, bukannya main skateboard, dorang main gelungsur pakai kaki je tu..=)
.
.
nampak tak, kabus kat celah bukit tu, baru lepas hujan
.
dalam masa 2 minggu duduk sini, ada la dalam 1 hari ja hujan
.
.
dekat tepi kelas, cahaya matahari terbias kat tasik <3 <3
.
tengok! sekali dengan burung pon ada!
.
.
Dengarkan di sana-sini
Beburung riang menyanyi
Berbunga aneka warna
Sumber kedamaian jiwa
Mensyukuri nikmat Maha Esa
.
.
lirik lagu sheila majid - hitam putih kehidupan
.
ahli kumpulan aku - TOMBAK (senjata traditional-syarat nak namakan kumpulan)
.
best moment forever..kenapa?
.
sebab dah jejak lata kijang wooo~
.
selalunya, aku asik dok terjenguk-jenguk ja dari highway
.
masa kembara hari tu, aku nampak pulak highway dari atas
.
sengih lebor =D
.
bahaya, kalau tak ada instructor, sebab belakang kami tu, air terjun ke bawah

gambar kat atas tu, tak nampak sangat highway, cahaya lebih gamaknya
.
.
sebahagian hadiah yang tinggal
.
.
sebelum aku nak pi kursus, dok berdoa, supaya aku dapat kumpulan yang sempoi+bersemangat
.
nanti tak la aku malu-malu sangat (malu yang tak bertempat la)
.
.
akhirnya,kumpulan aku dapat
.
i - cheers terbaik
ii - persembahan kumpulan terbaik ( masa ni, ada part kena buat muzikal wooo)
iii - persembahan lagu p.ramlee 
.
sangat la , tak sangka..suka suka! =D
.
terima kasih semua!
.
.
.
riadah petang, bebas nak main apa
.
hari tu, main futsal
.
tak teruja sangat, dah tu main ikut kumpulan,
.
bila dah dapat bola tu, foooh~ best jugak rupanya =p
.
ehem! aku boloskan gol lawan tau! woohoo!
.
berbaloi la dengan seluar aku yg koyak tu, huhuuu
.
tapi tak masuk final la
.
dah la, bawak seluar sikit, nasib le member bawak knee pad, boleh la cover
.
.
ada lagi 1 cenderahati dari kampar
.
lebam woooo~ 2 hari jek, sebab aku rajin dok ngurut, 
.
takut nanti exam tak boleh menulis .  =p
.
.
ni kes terlebih teruja nihh
.
dah lama tak main bola tampar, sejak belajar dulu tahun 2005 kot
.
.
sekali dapat bola, sukati kau ja nak menampar tang mana kan
.
.
tersasar laaa, adehhhh~
.
.
.
hanya tinggal kenangan
.
tapi persahabatan, di lupa jangan
.
.
p/s : sori la ye, kakak2 di office...tak da calon nak bawak sepanjang 2 minggu ni, mueheehee =p
.
.

4 di lubuk hati kamu:

Black Moon said... Reply To This Comment

hahahaha... kesian,, best best,.. nanti nak g laaa.. :D

miz marikh said... Reply To This Comment

jommm! pi gua tempurung skali nak?..=D

Black Moon said... Reply To This Comment

gua tempurung dah g.. tapi nak masuk yg 8 jam tu laaa.. yg paling jauh :D

miz marikh said... Reply To This Comment

uikk? tak tahu plak ada yg 8 jam tuuu...kabo2 kan ye, kalu nk pi....

Post a Comment

dlm hati korang?