Monday, May 16, 2011

layan movie dengan laki orang.....bini orang skali laaa

.
minggu lepas pergi lawatan tapak
.
.
penat woooo
.
.
naik turun bangunan 7 tingkat
.
.
naik turun bangunan 8 tingkat
.
.
 abenda la yang dok terjuntai tu ntah?
.
.
.
penat-penat
.
.
balik kat site office
.
.
sejuk je rasa
.
.
.
site office terapung
.
.
atas mata air pulak tuhhh
.
.
huiiii
.
best2!
.
cik ikan juga yang sudi temankan...
.
.
.
.
 malam terakhir
.
haruslah makan besar sikit
.
.
.
ada orang belanja
.
.
tup tup sampai dah hidangan
.
.
time snap, tomyam campoq tak sampai lagi daaa
.
.
.
dan dan pulak aku teringat member aku 2 orang tu
.
.
apa2 ajela, ade rezeki korang, ada la
.
.
time sampai ja yang dok teringat
.
.
time makan hape pon aku tak ingat dah
.
.

.
balik dari makan
.
.
singgah kedai,sebelah hotel ja pon
.
.
.
tetiba datang p.cik kayuh beca
.
.
sangattt comey okeh!
.
.
p.cik tu sorang yang masuk kedai
.
.
pastu keluar
.
.
ingatkan nak balik dah
.
.
rupanya dok tanya kat m.cik tu
.
.
nak ice cream yang mana satu
.
.
sangat comey!
.
.
.
nak tengok wayang, yeyy!
.
.
macamla kat KL tak da panggung
.
.
hahahaaha! 
.
ada, cuma yang dah ada anak bini ni payah sikit la kann
.
.
.
alang2 tu, sempat la layan THOR
.
.
mid night tuu
.
.
.
3D lagi tuu
.
teruja dapat pakai spek mata hitam..kihkihhh 
.
.
.
tengah tengok citer tetiba jek air mata meleleh
.
.
citer lawan2 pon nangis? hahahaha!
.
.
pening wei, dok pakai spek rabun, pastu ada lagi spek
.
.
.
pening2!
.
.
.
gagah tengok ja la
.
rugi wooo RM17
.
.
sampai termuntah muntah
.
.
pening yang amat
.
.
ada yang tak tahan tu, keluar pi masuk tengok citer lain
.
.
sukahati dorang je la..hahaha! fast 5 plak tu
.
.
rezeki korang ler
.
.
rancangan asal memang nak tengok fast 5 pon, tapi habis daaa
.
.
.

al-kisah
.
time2 cenggini,dorang memang sporting
.
.
ok, fullstop.

4 di lubuk hati kamu:

Black Moon said... Reply To This Comment

ooooooo.... makan sedap sedap ye... ini yang nak suh yadin p kejar nieee... hahahahaha

miz marikh said... Reply To This Comment

hahahaaa!..=p

Black Moon said... Reply To This Comment

bila nak belanja nie?

miz marikh said... Reply To This Comment

heheee...insyAllah, ade juga nanti..=D

Post a Comment

dlm hati korang?