Monday, February 21, 2011

3 dalam 1...

Alhamdulillah
.
.
berlangsung sudah satu lagi sejarah dalam keluarga tok mat
.
selamat pengantin baru
...
KAMIL  dan SU
.
semoga Allah memberkati dan melimpahkan berkat kepada kamu berdua
.
gugel2 je la pon....
 .
.
" sesiapa yang berkahwin, sesungguhnya ia telah menyempurnakan
separuh dari agamanya maka bertakwalah ia pada 
separuh yang lain."
.
.
eh! kenapa tajuk 3 dalam 1
.
.
hehee
.
.
insyAllah dalam 1 tahun ni, 2011
.
lepas sepupu miz marikh si kamil ni nikah
.
.
giliran kakak miz marikh pulak, insyAllah tengah tahun

.
.
hujung tahun ni, insyAllah
.
giliran sepupu miz marikh nun jauh selatan
.
.
.
3 orang dalam 1 tahun
.
tu yang jadi 3 in 1
.
.
.hehehe
.
.
soalan di setiap kepala orang muda..kehkehh..gugel2
.
.
.
tipu la, kalau aku kata tak pernah berlegar2 dalam kepala aku 

soalan cam kat board atas ni haa
.
.
 jodoh datangnya dari Allah
.
.
lambat atau cepat
.
dengan siapa dan bila
semuanya dah ditentukan
.
.
mungkin juga diri ini masih belum bersedia
.
sesungguhnya Allah s.w.t lebih mengetahui 
.
apa yang terbaik untuk hambanya
.
.
 .
.
.



 

3 di lubuk hati kamu:

Black Moon said... Reply To This Comment

oooo...nasib baik gambar kat bawah tu tak di post lagiii... baru je nak cadang untuk di post.. ceritanya belum ada sbb tak berani.. hehehe layannn... usaha tangga kayu ye :D

Black Moon said... Reply To This Comment

sabo-sabo... nape tak nak comment dekat hadiah mar.. hehehe.. comment le..usaha tangga kejayaan :D

miz marikh said... Reply To This Comment

pe yg tak beraninye bulan hitam oiii...usaha tangga konkrit, teguh sikit...

segan weiii, nk comment hape pon tak tahu...kehkehh

Post a Comment

dlm hati korang?