Wednesday, September 30, 2015

rabu dengan taipan yang banyak #50

bismillahirrahmanirrahim...
.
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
me, confusing...
.
.
wondering, am i selfish???
.
.
belah bagi pula hati kita ni, punnn :p
.
.
.
nak keluar dari pejabat yang sekarang nih, tapi at the same time risau
.
takpe ke?
.
.
tak ada pengganti, takpe ke?
.
actually berderet task nak kena buat, if somebody duduk kat kerusi aku nih.
.
takpe ke?
.
.
if di tempat baru nanti, boleh ke aku ni?
.
.
aiyakkk. belum keluar lagi kuttt.baru kasi borang
.
macam2 tanda tanya dok legar2 dalam kepala
.
.
.
abaikan hal negatif!
.
fullstop


6 di lubuk hati kamu:

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

Untuk menambah ilmu kita mesti berubah ke tempat yg baru... New place new learn... Good luck... Disini pun nak pindah bhgn, tp kena settelkan projek dulu..

cik marikh said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana ! : terima kasih. jaga projek, lambat laun siap. kat pejbt ni, takde usaha nk keluar, mereput la buat kije yg sama. so,
moh le kite pindah. berhijrah. =)

HeNRieTTa JoSe said... Reply To This Comment

Gud luck...

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

Tak ada ke post hari jadi?

cik marikh said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana ! : eh,eh. kagumnya kite. hahaha!

mana penah post hari jadi tarikh harijadi. mesti kedepan tarikhnya pun, mengikut faktor kerajinan =p

عبده العمراوى said... Reply To This Comment


شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بسيهات

Post a Comment

dlm hati korang?