Wednesday, January 28, 2015

rabu tanpa taipan yang banyak #46

bismillahirrahmanirrahim...

.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
office dalam tempoh penstrukturan semula
.
.
kata dia, aku kekal duduk disini.
.
aku tak nak
.
.
deep in my heart, 
.
say noooooo!
.
.
.
.
dalam taknak taknak pon...kerja, tetap la aku buat
.
waiting for good news, insyAllah & redho
 . 
.
feeling blank
.
.
 what's next?
.
.

9 di lubuk hati kamu:

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

ada hikmah nye tuuuu... boleh la arjuna datang sane kalau ada masa nanti... pekena subway disana belanja gagagaga pettakkk :P

cik marikh said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana ! :

gahahaha! subway? itu kicik punya hal.insyAllah
pastu singgah kedai sbelah, layan kopi pulak. gehehehe! =p

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

Kopi.... wow... tah bila laaaa... asal cik marikh delete komen yang pakai collar purple tu...

nak tahu sebab ape wane lain...?

sebab arjuna sorang-sorang je konvo landskap... yang budak2 lain tu dijakikan sebagai PROP jeeeee... arjuna yang mintak tolong dia orang bergambar dengan arjuna... sorang pun tak kenal... gagagaga suh member ambik gambar buat kenang kenangan,

Dulu ada member janjiiii nam shot gam bar konvooo... tapi dia tak cakap ape-ape pun... ada hal lah tuuu... tak kesah laaaa... arjuna nie kan tak suka mengharap apa2 budi dari orang lain... kalau ada terima kasih dan bersyukur... kalau tak ada, syukur lah dengan apa yang ada... gagagaga nasib baik disana tak datang, kalau datang lagi lah kejut beruk... wootwoot2

taraaaaaaaaa.... :P

cik marikh said... Reply To This Comment

eh. tak delete ponnnnn.

prop pon boleh tahan tu.muekeke! =p

nasib kita ada majlis kat ipoh je time tu.
kalau tak, ade le orang tu jadik berok. gagaga! =p

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

@cik marikh

Beruk?... kenapa nak jadi beruk pulokkkk... gagagaga pettakkk :P

cik marikh said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana !

hahahha!
eh. ye tak ye.
tak yah la jadik berok. heeeee =p

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

@cik marikh

oh... wijud lagi ropenye... nanti update lagi lah yeeee... wootwoot2... keje tengah rancak nie... siang keje buruh, malam keje pejabat... cuti pegi kebun... tak sempat nak godek2 blog gagaga... ini pun curi2 time keje buruh... sebab nak chek drawwing mane pulak yang salah... ermmmm... biasalahhh

cik marikh said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana !

alhamdulillah. masih wujud lg. huhuhu

hamboih. busy koje mengalahkan YB nih. semua koje dia buat =p
patut la kita jenguk2 blog inchek arjun sepiiii je.

عبده العمراوى said... Reply To This Comment


شركة كشف تسربات المياه براس تنورة
شركة مكافحة الثعابين بعنك

Post a Comment

dlm hati korang?