Wednesday, March 13, 2013

rabu dengan taipan yang banyak #31

bismillahirrahmanirrahim...
.
In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful
.
.
.
 malu!
.
member office, nak buat minit mesyuarat tapi point nya tiada
.
kita ni pon bagilah, hasil contengan dari diari kita
.
alih2 kena gelak
.
tak henti2
.
deme kata kelakar. bersambung ketawa lagi. orang lain pulak
.
malulah!
.
ada ayat2 sirius+ngantok+jiwang+melalut+melulu+meraban!
.
aku yang duduk di tempat sendiri, maleh nak layan...bior la deme tu
.
baik ngunyah2 kerepek lagi sodap
.
huhuuuhu
.
.
.
=.="

4 di lubuk hati kamu:

MystoryPic said... Reply To This Comment

yg gelak2 tu pun saja je nak ilangkan ngantu dia org kot....

mr broken heart said... Reply To This Comment

KETAWA ITU PENAWAR DUKA =)

Telor Power said... Reply To This Comment

kita cuba beri idea pendapat, orang gelakkan kononya lucu....

ada bagusnya jangan pedulikan mereka.
ada bagusnya juga turut serta ketawa besama mereka

cik marikh said... Reply To This Comment

my story pic: ngantuk sebab mkn n.lemak kottt, bru ls b/fast tuuu... heheeee =.="

mr.broke :gelak2 itu terapi, tapi tak boleh lebih2, tehehee =)

bro.tp : dua-dua buat, tapi yg no.2 tu sekejap je laaaa, deme yg berturut2...adoiyaiii!..

Post a Comment

dlm hati korang?